PASTANNECİM





   


                              Biz Ankara'lı bloggerler Pastannecim fabrikasını ziyarete gittik.Etkinlikleri seviyorum ama bu etkinlik bir pasta gezisi ise koşa koşa gideceğim bir etkinlikti . Pasta yapmayı ve tasarlamayı seven bir blogger olaraktan zaman nasıl geçti anlamadım :)) 

                              Benim için gıda sektöründe aradığım en önemli unsur hijyendir. Buda fabrikada oldukça fazla idi. Çalışanları oldukca saygılı ve işini hakkı ile yapan şef ve ilgili personele teşekkür ederiz.....

                              Sevgili Ebru'cuğuma bu güzel gün içinde ayrıca teşekkür ederim.

                              Sevgili takipcilerim ;

       Sizleri bol resimler ve pastannecim hakkında edindiğim bilgilerle başbaşa bırakıyorum.....


    Neden Pastannecim ?

Diye soranlara Pastannecimin cevab;


Hayaller paylaştıkça çoğalır;

Pastalarımızı bir sanat eseri gibi hayallerden ilham alarak tasarlıyor ve en özel malzemelerle lezzetlendiriyoruz.

Taze ve günlük üretim;

Kimi çikolatalı kimi meyveli kimi fıstıklı sever. Teknolojik trendleri takip eden alt yapısı ile Pastannecim üretim merkezi müşterilerine kaliteli, taze ve günlük enfes tatlar sunar.

Müşterisi hazır franchise sistemi ;

Pastannecim sadık müşteri portföyü, marka bilinirliği ve Ankara'da gelişmiş hizmet ağı ile yatırımcılarının planlanın üzerinde cirolara rahatlıkla ulaşılmasını sağlar.

Eğitim şart;

Pastannecim personelin becerilerini, bilgi ve tutumlarını sistematik bir şekilde olumlu yönde değiştirerek bugün ve gelecekte daha başarılı olmasını sağlamak için eğitime gerekli önemi verir.

Özel günleriniz daha ayrıcalıklı;

Düğün, nişan, doğum günü, sevgililer günü, anneler günü ve tüm kutlamalarda hayaller kadar tatlı pastalarıyla Pastannecim yanınızda.

Happy Hour ;

Kuruluşundan bu yana Pastannecim "happy hour" modeli ile müşterilere günlük, taze ve uygun fiyata pasta satışını gerçekleştirir.

Doğru lokasyon doğru proje

Pastannecim'e özel harita tabanlı yazılım sistemi ile kiralama yapılacak bölgede perakende cirosu yüksek yerler, rakip analizi ve hedef kitlenin yoğun olduğu bölgeler analiz edilmektedir.

Bizim gençlik sırrımız işimizden keyif almamız.

Lezzeti sanatla ve tecrübeyle buluşturuyoruz. Pastannecim sektörde edindiği deneyimlerle işletmelerin karşılaşacağı riski ve işletme sorunları minimize eder.

Biz büyük bir aileyiz.

Pastannecim, mali, ticari ve finansal konular, personel ve operasyon desteği sunarak işletmelerin başarı şansını bire bir artırır.





   


                                  Buda benim tasarım pastam :)) Gezimizde bizde kendi pastalarımızı tasarladık. Önce pandi yaptık. Bolca yumurta kırdık. Elim hızlı olunca şef bir koli daha yumurta kırdırdı :)) Pasta yapmayı çok seviyorum. Yumurta kırmak , pasta sıvamak,süslemek benim için bir zevk. Seve seve yapıyorum evde pastalarımı.Ordada pasta yapmak beni mutlu etti.



 
 
                              Limonlu freş tatları sevenler için süslü bir pasta. O gün o kadar çok pasta üretildiki buda görseli güzel pastalardan biri idi. Sizlere resimlemek istedim...
 
 
 


                            Basında  Pastannecim ve Erciyes Börek.....







                 Sevgili blogger arkadaşlarımızla o günün anısına hatıra fotoğraflarımız :)))
         



               
           
                                                              Sevgili takipçilerim ;

                                  
                                         Bir başka etkinlikte görüşmek üzere , hoşçakalın......








5 yorum:

  1. Bundan sonra pastalar pastannecimden :)

    YanıtlaSil
  2. İstediğiniz her modern model ve türde üretim yapan Nuh Design; hem kişisel hem de işyeri amaçlı farklı tasarımları ile hizmetinizdedir. Sitemizden de inceleyebileceğiniz gibi pek çok tarz ve zevke hitap edebilecek kapasitedeki zengin modelleri ve ekonomik fiyatları ile yıllardır hizmet vermeye devam etmektedir. Modellerimiz arasında incelediğinizde masa sandalye takımları, cafe masası , masa sandalye, cafe restaurant berjer koltuk, cafe koltuğu ek olarak; hem daha az yer kaplayan hem de şık tasarımları ile iş yerlerinize yeni bir soluk getiren modellerimiz ile showroomumuzda sergilenmektedir. Ayrıca internet üzerinden de sipariş verip stok sorgulama yapabileceğiniz ürünlerimiz sizlere sadece bir telefon kadar uzaklıkta olup, imalattan halka ürün gönderim hizmetini de beraberinde getirmektedir. Siz de dilerseniz eviniz için, dilerseniz iş yeriniz için yeni tasarımlar ile müşterilerinize ve kendi zevkinize hitap edecek ve görsel şölen oluşturabileceksiniz. Yenilenen modeller hakkında dilediğiniz an bilgilendirme maili alabilirsiniz. Tamamen kendimize ait atölyelerimizde ve tasarımcılarımız ile imalatını gerçekleştirdiğimiz ürünlerimiz siz değerli Müşterilerimizin beğenisine ve hizmetine sunulmuştur. , Firmamız restoran, lokanta , café, bar, otel, düğün salonu, gibi toplu hizmet verilen işletmelere, toptan cafe masa sandalye, sedir, cafe koltuğuüretimi yapmaktadır. Üretimlerimizde ergonomic standartlarına uygun müsterilerin rahat bir sekilde yiyip içeceği ölçülendirmeler kullanılmaktadır İmalat asamamalarımızın tamamında sirkilasyonu yüksek yerlere dayanıklı malzemeler kullanılmaktadır. www.cafemasasandalyesi.com

    YanıtlaSil
  3. Beyaz cıkolatalı pasta almıştık. Garip bir yağ tadı var. Kreması da pütür pütür yağ dolu lezzetsiz süt tadından eser yok. Helal gıda kullandıgınızdan şüphe ettim doğrusu.

    YanıtlaSil
  4. No inhibitions in putting up my pic, but it will certainly put many of my readers off ;)

    hotmail login account
    hotmail sign in

    YanıtlaSil
  5. Pastannecim sadık müşteri portföyü, marka bilinirliği ve Ankara'da gelişmiş hizmet ağı ile yatırımcılarının planlanın üzerinde cirolara rahatlıkla ulaşılmasını sağlar. scarf suppliers , ladies wraps and shawls , wholesale shawl suppliers , velvet shawl , new york wholesale , elegant shawl , kashmiri shawls wholesalers , red shawl

    YanıtlaSil